XXXI Pujada a Gironella – Casserres

El passat diumenge dia 14 de novembre la població de Gironella va gaudir de l’última cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Muntanya. En aquesta ocasió, l’Escuderia Gironella ha estat l’encarregada de recuperar una de les proves més mítiques de l’especialitat. Amb la disputada ahir a l’antiga carretera que enllaça les poblacions de Gironella amb Casserres ja són 31 edicions les disputades d’aquesta prova, essent de les més antigues a Catalunya, juntament amb proves com la Pujada a Sant Feliu. Tant pels participants com pel públic assistent a aquesta última reunió del català de Muntanya ha estat una pujada diferent a la resta, amb una tercera part del recorregut disputat en baixada enlloc de, com és habitual, en pujada. Aquesta particularitat del traçat berguedà va posar a prova a més d’un equip que en la part de baixada patien alguns problemes en les frenades. Aquest tipus de traçat va beneficiar als pilots de turismes que provenen dels ral·lis, habituats a aquest tipus de trams.

A les 11:00h, començava la primera de les dues mànegues d’entrenaments oficials, després que els pilots que ho desitgessin, tinguessin l’oportunitat de realitzar una sessió d’entrenaments lliures a primera hora del matí en la Ctra. BV-4132. En la segona màniga Sergi Pañella amb el seu Silver CAR S2, rebaixava el temps obtingut anteriorment per Molina en gairebé 5 segons. Didier Seive tornava a ser el millor pilot entre els turismes.

Sergi Panyella amb un Silver Car S2 va realitzar el millor registre en la segona mànega de cursa, adjundican-se aixi la cursa. Seguit molt d’aprop, a tant sols 1,6 segons, teníem a Josep Molina amb un Speed CAR GT-R, el qual va realitzar el seu millor resultat des que participa en aquesta disciplina. Ramon Plaus (Speed Car Gt-1000) tornava a ser tercer a 2.575 segons de Pañella.

L’Oriol Boluda (Citroën AX), que ha protagonitzat una temporada de menys a més, s’ha adjudicat la segona victòria de la temporada entre els turismes, seguit per tant sols 1,8 segons de Didier Seive (Porsche GT3 RS), el qual també ha realitzat un molt bon resultat. En Josep Solà col·locava el seu Renault Clio Sport en el tercer lloc dels turismes.

Joan Morros, del Moto Club Igualada, amb el seu Golf GTI va acabar en la 20ª posició general, 15é entre els Turismes i 4art de la classe 3. Joan va demostrar la seva satisfacció, un cop acabada la cursa, tot i els problemes soferts amb els frens posteriors i donat que era la primera vegada que participava en aquesta mítica proba.

Morros ha completat la temporada de Muntanya en una meritòria 14ª posició general entre els Turismes i ha acabat 2on absolut en el Grup N ( reservat als vehicles de producció),posició obtinguda gràcies a la seva gran regularitat de resultats durant totes les curses.

Eva Prat i Enric Ruiz, de l’M.C.I van actuar com a oficials en aquesta prova com a Comissari Tècnic i President de la Comissió de Muntanya respectivament.

Les curses de Muntanya a Catalunya es despideixen donç fins la temporada 2011, on de ben segur hi hauran mes novetats al Campionat.

Joan Morros a la XXXI Pujada a Gironella - Casserres

Joan Morros a la XXXI Pujada a Gironella - Casserres

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.