Sant Feliu – Oliana

Bon cap de setmana pels pilots del Moto Club Igualada Jordi Viladoms i Armand Monleón, estrenant la nova i revolucionaria Yamaha YZ 450cc.

Jordi Viladoms ha aprofitat aquest cap de setmana per acumular hores de moto abans de la seva participació al Dakar, corrent dues curses de resistència amb el seu company i amic Armand Monleón, que ja comença la pre-temporada d’enduro. El dissabte van córrer a Sant Feliu de Codines, obtenint una immillorable posició enduent-se la victòria de categoria i també la general, després d’una aferrissada lluita amb l’equip Solà-Parés, que mica en mica van anar perdent segons al llarg de les 3 hores de carrera.

El diumenge van anar a Oliana, a casa del famós pilot dakarià Isidre Esteve, a participar en la segona cursa del cap de setmana. L’equip de Buff va rodar a un ritme frenètic, però el cansament del dissabte va passar factura i no van poder aguantar el ritme de Oriol Mena i Jaume Betriu, molt ràpids en el circuit de motocròs d’Oliana.

L’objectiu del cap setmana estava aconseguit, acumular hores de moto per agafar ritme de cara al Dakar i el nacional de enduro, i a més, sense baixar del podi. Felicitats!

Armand Monleon a Sant Feliu de Codines

Armand Monleon a Sant Feliu de Codines

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.