IX Clàssic 2000 viratges

El Biela Club Manresa va organitzar el passat dia 10 d’Abril el IXè Clàssic 2000 Viratges que, com l’any passat, va tenir la seva sortida i arribada a la Vila d’Artés i, a més a més, coincidint amb el 50è aniversari de la seva Fira.

Els organitzadors del Biela van preveure un recorregut de 280 quilòmetres, dels quals 123 van ser de regularitat van estar dividits en deu trams, tots ells diferents. Entre la primera i la segona secció es va preveure una aturada de 75 minuts, en que l’organització va oferir un dinar als participants.

Els guanyadors de la prova van ser R.Martí-R.Santamaria amb un Talbot Samba, seguits de J.Matas i M.Cifuentes amb un BMW 323i. El tercer calaix del pòdium el varem completar D.Tarabal i K.Sala amb el seu Authi Mini Cooper.

Tres van ser els equips del Moto Club Igualada que aquest cop varen prendre la sortida a Artès. Cal destacar la 6ª posició scratx de David Jorba i Javier Borrega, amb el seu Ford Fiesta XR2, assolint també la quarta posició en la classe H.

Salvador Borrega i Ernest Carner, amb Volkswagen Scarbat, van acabar 9ens scartx i 5ens de la classe G i Carles Gutierrez i Daniel Sagués, amb Renault 5 GTL, van finalitzar 11ens scratx i 5ens de la classe H.

La propera cursa del Campionat Català serà la de casa, amb la disputa el dia 1 de maig del III Ral·li Anoia Clàssic, que tindrà com a seu la població de Santa Margarida de Montbuí.

Salvador Borrega i Ernest Carner

Salvador Borrega i Ernest Carner

Carles Gutierrez i Daniel Sagués

Carles Gutierrez i Daniel Sagués

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.