Podi de Jordi Sala a Castelloli

Durant els dies 2, 3 i 4 d’Abril a les instal·lacions de Parcmotor a Castellolí s’ha cel·lebrat el primer FESTIVAL SUPERKIDS, es tractava de passar unes jornades disfrutant de l’esport del motor durant les vacances de Setmana Santa pels joves pilots d’entre 6 i 16 anys, organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme.

El divendres es va disputar la cursa d’enduret de nens; el recorregut discorria pels camins i trialeres de les instal·lacions de Parcmotor, on el joves pilots havien de donar-hi quatre voltes i realitzar 3 cronos i 2 trams cronometrats. A la categoría de 85 cc, dos pilots de Moto Club Igualada, l’odenenc Jordi Sala que aconseguia pujar al segon esglaó del podi, i Joel Vives que aconseguia una meritoria 7ª posició després d’una caiguda al tram cronometrat.

Dissabte i diumenge es disputaven les curses de motocross ; durant el dissabte els joves pilots van poder gaudir de l’esport del motocross al circuit de Parcmotor realitzant dues mànigues d’entrenaments lliures i dues de cronometrats que servirien per la graella de sortida de les curses del diumenge.

Amb un total de 26 pilots inscrits a la categoría de 85 cc, entre ells els pilots capdavanters del motocross nacional vinguts de Galicia, Valencia, Pais Vasc,…, també hi era present el pilot de Moto Club Igualada Jordi Sala, que durant la jornada de dissabte va aconseguir la 17ena posició als entrenaments. La pluja caiguda durant la nit de dissabte va deixar el circuit força enfangat per les curses que s’havien de disputar el diumenge al matí, condició bastant favorable pel pilot de casa, ja que les curses amb fang se li donen força bé. En Jordi diumenge va aconseguir la 8ª posició a la final, molt bon resultat, tenint el compte que en aquesta categoría competeixen junts, cadets (14-15 anys) i juvenils (12-13 anys), aquesta posició el situaria al 2on classificat de juvenil.

Jordi Sala el primer per l'esquerra

Jordi Sala el primer per l'esquerra

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.