Marc Coma, segon de l’etapa d’avui, s’acosta al lideratge que conserva Jordi Viladoms

Jordi Viladoms al Ral·li de Marroc

Jordi Viladoms al Ral·li de Marroc

Els pilots Repsol segueixen al capdavant de la classificació general després de la quarta posició de Jordi Viladoms, i la segona de Marc Coma, qui es col·loca a 28 segons del seu company d’equip

Els pilots Repsol Marc Coma i Jordi Viladoms segueixen sent protagonistes del Ral·li de Marroc. A la segona etapa disputada aquest matí, Coma ha estat segon i Jordi Viladoms, realitzant una bona labor d’equip, quart. Amb aquest resultat, el pluricampió del Dakar s’acosta al seu company a la classificació general, el qual l’avantatja en 28 segons.

L’etapa d’avui s’ha escurçat per l’accident d’un dels cotxes de l’organització, i ha comptat finalment amb una única volta a una especial de 170 quilòmetres. Localitzada al territori al sud-est de Zagora, al costat de la frontera d’Algèria, l’etapa ha discorregut per la zona d’Ouarzazate, un territori conegut per Coma i Viladoms dels anys en els quals el Dakar hi ha passat. Els pilots Repsol s’han trobat un terreny similar al d’ahir, amb ràpides pistes rocoses, plenes de pedres i forats, i com que no han fet la segona passada, han evitat els problemes que van patir amb la pols aixecada pels últims cotxes.

Realitzant una gran labor d’equip, com quan disputen el Ral·li Dakar, Jordi Viladoms ha esperat Marc Coma a l’inici de l’especial, i els dos pilots han rodat junts fins la meta. El gener passat es va demostrar a la prova sud-americana la importància de la feina conjunta realitzada per l’equip Repsol KTM, una tasca que també entrenen en proves com la d’avui, en la qual Coma ha acabat segon, a 2 minuts i 25 segons de Despres, i Viladoms quart, a 5 minuts i 4 segons.

Demà, després d’un enllaç de 99 quilòmetres, Viladoms i Coma s’enfrontaran a una especial de 184 quilòmetres, la qual realitzaran en dues ocasions. Serà una etapa en la qual ja apareixerà de forma important la sorra, quan es creui l’erg de Chegagga, i on la navegació augmentarà.

Declaracions de Jordi Viladoms
“Hemos tingut una etapa semblant a la d’ahir, amb algun fora pista i una mica de sorra, però en general ha anat per pistes revirades, amb moltes pedres, forats, i després per terreny més obert. L’única petita dificultat ha estat cap a la segona meitat de l’especial, en un punt de navegació on hem perdut una mica menys d’un minut, així que diria que l’etapa ha anat molt bé, i sense cometre errors.

Hem rodat treballant la tàctica d’equip, entrenant per al Dakar, i actuant tal com ho hauríem fet allà. He esperat Marc [Coma] al començament de l’especial, i hem deixat les distàncies de seguretat, per no pilotar per la pols, he rodat amb ell, atent per no perdre’n la roda”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.