Campionat de Catalunya de Supermotard Petromiralles 2009

El passat diumenge 25 es va celebrar al Circuit Racing Parcmotor Castelloí el Campionat de Catalunya de Supermotard Petromiralles 2009.

El Moto Club Igualada va ser el responsable una vegada més de l’impecable organització de la carrera.

La jornada va ser tot un èxit amb més de 60 pilots inscrits vinguts d’arreu d’Espanya.

A la cita més esperada de l’any al Circuit Racing Parcmotor Castellolí s’hi van aplagar més de 1000 persones de públic per veure les espectaculars derrapades dels pilots, i la particularitat que puposa en la disciplina Supermotard que els pilots rodin en asfalt i en zona de terra dins el mateix circuit.

La carrera es va disputar en un ambient inmillorable i cal destacar la victoria del pilot local Josep Mª Florensa que va guanyar les dues mánigues que va disputar en la seva categoria.

Alcalde de Castellolí  Jesus Brugués entregant el trofeu de campió al pilot local Josep Mª Florensa.

Alcalde de Castellolí Jesus Brugués entregant el trofeu de campió al pilot local Josep Mª Florensa.