Campionat de Catalunya de Ral·lis: 22é Ral·li de Girona

El passat cap de setmana va disputar-se la 22ª edició del Ral·li de Girona, prova organitzada per l’Escuderia Baix Empordà que va constar d’un total de 309,61 Km cronometrats, dels quals 102,08 foren de competició. La cursa, que comptà amb 59 inscrits, va ser puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, Copa de Ral·lis d’Asfalt, Copa de Regularitat Sport i Volant RACC – Trofeu Esso Mavisa.

Després d’imposar-se en sis dels vuit trams disputats, Josep M. Membrado i Jordi Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo IX) van ser els guanyadors absoluts per davant d’Eduard Garcia-Isaac Pujol (Mitsubishi Lancer Evo IX), i d’Albert Orriols i Albert Sanchís (Mitsubishi Lancer Evo X). Aquests van ser també els tres primers classificats al Grup N. En cinquena posició final i primera del Grup A i la Classe 6 es classificaren Marcos Jiménez i Daniel Muntadas (Peugeot 206), seguits de Joan Segú i David Usón, aquest últim de Moto Club Igualada (Seat Ibiza Kit Car), que es van emportar la Classe 7. Segú i Uson van lluitar des del principi del Ral·li per les posicions capdavanteres, aconseguit fins i tot un scratch absolut en el segon tram del dia, però un problema mecànic a l’últim tram els van rellevar a la sisena posició.

Un altre equip participant de Moto Club Igualada va ser el format per David Abad i Xavier Güell, que amb el seu habitual BMW M3 E30 van donar tot un espectacle de conducció amb tracció posterior als que ens te acostumats aquesta parella.

Eva Prat i Enric Ruiz, oficials de l’MCI també van col·laborar en l’organització d’aquesta proba com a Comissari Tècnic i Cap de Comissaris Tècnics respectivament.

La propera prova del calendari de la Federació Catalana d’Automobilisme 2009 puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, Copa de Ral·lis d’Asfalt, Open i Regularitat Sport serà el Critèrium del Berguedà, que tindrà lloc el 23-24 de maig.

David Abad - Xavier Güell

David Abad - Xavier Güell

Joan Segu - David Uson

Joan Segu - David Uson

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.