Victòria de Toni Bou al Gran Premi de Trial de Portugal

Toni Bou

Toni Bou

Toni Bou ha estat el vencedor del Gran Premi de Portugal de Trial, prova que, a diferència de la primera cita disputada a Irlanda, ha comptat amb una única jornada de competició. El pilot de Repsol ha dominat les dues voltes a un recorregut variat i tècnicament interessant que ha alternat seccions humides amb zones totalment seques. Aquest resultat permet Bou situar-se líder en solitari de la classificació general.
Toni Bou ha finalitzat el primer gir amb quatre punts d’avantatge sobre el seu rival més immediat i, en la segona ronda, ha completat la feina sent l’únic pilot que l’ha acabada sense penalitzar ni un sol punt. El seu company d’equip, Takahisa Fujinami, no ha estat tan encertat i s’ha hagut de conformar amb la sisena posició final. Tot i així, el japonès ha contribuït a un nou triomf de l’equip Repsol Montesa-HRC, que incrementa el seu avantatge al capdavant de la classificació de marques.

La propera cita del Campionat del Món de Trial serà de jornada doble i se celebrarà els dies 16 i 17 de maig a Carlisle (Gran Bretanya).

Toni Bou
“M’he sentit molt còmode amb la moto, però tot i així he sofert una mica, perquè ha estat un trial bastant fàcil. Ja sabem que, en aquestes condicions, sempre es corre el risc de cometre alguna errada que pugui costar uns punts irrecuperables. Aquesta victòria és molt important, ja que m’ha permès desempatar en la general i situar-me líder en solitari. L’Adam [Raga] està molt fort i avui ho hem tornat a veure. No tinc cap dubte que haurem d’esforçar-nos al màxim durant tota la temporada.”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.