Victòria de Jordi Viladoms a la setena etapa del Ral·li de Tunísia

El pilot Repsol recupera dues posicions a la general, i se situa a 16 segons de les posicions de podi. Marc Coma, tercer, amplia el lideratge a més de set minuts

Jordi Viladoms al Ral·li de Tunísia

Jordi Viladoms al Ral·li de Tunísia

El Ral•li de Tunísia ha recuperat avui la normalitat, després que finalment hagi remès la forta tempesta de sorra que ahir va obligar a cancel•lar la sisena especial. I ho ha fet amb la victòria del pilot del Repsol KTM Team Jordi Viladoms. Sortia sisè a l’inici de l’etapa, però marcant un fort ritme ha pogut atrapar els primers classificats i aconseguir la victòria. A més, aprofitant la mala jornada dels rivals més directes, ha escalat dues posicions a la general i ara és quart, a 16 segons del tercer, “Chaleco” López.

Marc Coma ha acabat avui en tercera posició, amb 4 minuts i 58 segons de diferència respecte del seu company d’equip. L’etapa ha estat positiva per al pilot Repsol, el qual ha atrapat Despres transcorreguts cent quilòmetres, i ha recuperat així el temps que va cedir fa dos dies. Amb aquest resultat, Coma es referma en la primera plaça de la carrera, amb 7 minuts i 16 segons de marge sobre el francès, quan encara queden quatre especials i més de mil quilòmetres cronometrats.

Demà els participants afrontaran una especial de 365 quilòmetres, on les pistes de pedres i la navegació protagonitzaran l’última etapa a Líbia, abans de completar un posterior enllaç de 106 quilòmetres per tornar a Tunísia.

“Ha estat una etapa molt tècnica i amb moltes pedres, però com ja vaig dir ahir, em trobo molt bé sobre la moto i he pogut fer una bona especial. Sortia per darrere, però al quilòmetre 40 ja he pogut atrapar David Casteau, i al 100, he caçat “Chaleco” López i Pal Ullevalseter. Com que he vist que els atrapava tan ràpid i que em sentia segur, he decidit augmentar el ritme i els he deixat enrere, llevat de “Chaleco”, el qual ha aguantat amb mi. Al punt de benzina ja érem molt a prop de Marc [Coma] i Cyril [Despres], i a cent quilòmetres del final ens hem ajuntat els quatre, fins el final de l’especial.

Ha estat per una zona volcànica, amb moltes pedres típicament negres i molt abrasives, i hem acabat l’etapa amb els pneumàtics molt justos, perquè la veritat és que hem corregut molt. Ha estat un dia doblement positiu, perquè hem pogut avançar dos rivals en la lluita pel podi i distanciar-nos bastant. Sembla que ara la lluita se centrarà únicament entre “Chaleco” i jo, així que seguirem lluitant els dies que queden”.

Ral·li de Tunísia

Ral·li de Tunísia

Ral·li de Tunísia

Ral·li de Tunísia

Ral·li de Tunísia

Ral·li de Tunísia

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.