El Mundial d’enduro a l’Anoia

Com fa ja uns mesos ens va anunciar el Sr. Jordi Boria (president de Moto Club Igualada), hi havia moltes possibilitats que la comarca de l’Anoia acollís una prova del mundial d’enduro, i desde Moto Club Igualada s’ha treballat de valent perquè en l’any vinent es disputi una cita mundialista a l’Anoia, i finalment així ho feien saber els responsables de la FIM (Federació Internacional de Motociclisme) fent públic el calendari del proper Mundial d’enduro del 2009 on a la nostre comarca es disputarà la segona prova del calendari, el proper 28 i 29 de Març del 2009.

ivan_cervantes_france_2007

Moto Club Igualada estarà a càrrec de l’organització d’aquesta prova i coincidirà amb el 50è aniversari de l’entitat, per tan esportivament no hi haurà millor manera de festejar la cincuentena d’anys.

Aquesta serà sens dubte una de les més importants, prestigioses i internacionals proves que s’hagin disputat a la comarca de l’Anoia, que projectarà mundialment el nom de la nostre ciutat i la nostre comarca. Tot un repte per els organitzadors d’un esdeveniment esportiu que aplegarà a casa nostre, els millors equips, les millors motos i els millors pilots internacionals de l’especialitat, així com periodistes, mitjans de comunicació i afeccionats d’arreu del món.

Manca poc més d’un any per disputar-se la prova, per això Moto Club Igualada ja està en marxa, preparant-se per acceptar el repte que suposa un esdeveniment d’aquesta magnitud, que es converteix en la prova de més nivell y més complexa, tant esportivament com d’organització que hagi estat assignada a Moto Club Igualada, tot i això el president del club, el sr. Jordi Boria es mostrava confiat, feliç i orgullós després de l’assignació de la prova a càrrec de l’entitat igualadina:

“Estic molt content, que puguem gaudir de tot un mundial, precisament l’any del nostre 50è aniversari, això demostra que el Moto club es un club viu, que no para de créixer i que els seus integrants continuen també creixent, formant part i col·laborant activament en proves de primer nivell. S’ha valorat justament la nostre feina, i treballarem amb motivació extra per fer d’aquesta, una de les millors cites del mundial de l’any vinent. Es un honor per mi i per Moto Club Igualada estar al capdavant de l’organització d’un mundial d’Enduro”

Sense cap mena de dubte, el motor anoienc continua d’enhorabona i l’any 2009 es presenta més complert i emocionant que mai.

Calendari campionat del món d’Enduro 2009

21 – 22 Març: PORTUGAL (Fatima)
28 – 29 Març: ESPANYA (IGUALADA)

18 – 19 Abril: ITALIA (Iglesias)

13 – 14 Juny: FINLANDIA (Riihimaki)

20 – 21 Juny: ESLOVAQUIA (Tba)

18 – 19 Juliol: MÈXIC (Valle Del Bravo)

29 – 30 Agost: GRÈCIA (Serres)

12 – 13 Octubre: FRANÇA (Saint Flour)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.