Els germans Vives primers de promocup 2T a les 24 Hores Vall del Tenes

El passat cap de setmana es va disputar la 37ª Edició de la cursa de resistència de ciclomotors mes important d’Europa: Les 24 Hores Vall del Tenes. Organitzada al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt (Barcelona), enguany la prova va gaudir de la seva màxima convocatòria, amb un total de 40 equips inscrits i 160 pilots participants entre pilots d’elit internacional, professionals, semi-professionals i aficionats. La cursa, a mes, va oferir als afeccionats durant tot el cap de setmana un ampli programa d’activitats lúdiques i esportives amb accés totalment gratuït, fet que ha fet que, malgrat la calor, milers de persones s’hagin apropat fins al circuit de Lliçà d’Amunt per a seguir en directe la prova.

Marc Vives i el seu germà Joel Vives, pilots del Moto Club Igualada, van participar en aquesta prestigiosa cursa dintre de l’Equip JC/CR Competició i acompanyats també de Pau Tomàs i Ramon Falguera. Ho van fer dintre de la Categoria Promocup 2T amb una “Cuberó Proto”, ciclomotor construït expressament per aquest tipus de curses de resistència, amb el que van poder finalitzar en la meritòria 9ª posició scratx i van ser els primers de la seva categoria, reservada per motocicletes amb un motor de 2 temps i uns canvi de marxes manual. L’Equip JC/CR Competició va completar un total de 395 voltes a un circuit de terra molt tècnic i competitiu amb nombrosos revolts, canvis de rasants i irregularitats de terreny.

L’Equip Gass Racing, amb Oriol Mena al capdavant, van ser els guanyadors absoluts de la cursa amb una Honda del Grup 3 (automàtica i amb refrigeració per aigua) amb un total de 435 voltes.

Cal destacar que malgrat la duresa d’aquesta cursa, no s’han registrat accidents destacats.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: 24Hores

 

 

Podi de la Categoria Promocup 2T amb Marc i Joel Vives a l'esquerra de la imatge

Podi de la Categoria Promocup 2T amb Marc i Joel Vives a l’esquerra de la imatge

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.