Trial 4×4 de Muntanyola

Finalment i després de traslladar la data de la celebració del que va ser l’ultima proba del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 per les fortes pluges sofertes a la comarca d’Osona en les darreres setmanes, el passat diumenge dia 19 d’Octubre el Grup 4×4 d’Osona va Organitzar l’ultima proba del Campionat Català 2014. I la cosa no queda nomes així, i es que per lo vist i segons un comunicat previ a la cursa emès pel president d’aquesta Escuderia, el Grup 4×4 d’Osona deixa de ser el promotor d’aquest Campionat per les futures Temporades, i es que els de la Plana de Vic porten mes de 28 anys Organitzant aquest tipus de probes i això i sumat a la conjuntura econòmica actual els ha fet prendre aquesta dràstica decisió.

I no es podien acomiadar d’una altre manera que organitzant impecablement un Trial 4×4 emocionantíssim ja que es decidien els campionats dels dos Grups participants.

D’una banda en el Grup B, reservat per els Vehicles preparats, la victòria de Muntanyola i per tant del Campionat fou per l’Agustí Ros, amb Mercedes G, que amb una targeta amb nomes 35 punts de penalització deixava clar qui mana al Trial 4×4 a Catalunya. Florenci Rius, amb Range Rover V8, finalitzava 3er diumenge amb 48 punts i assegurava així 2ª posició del Campionat, tot i patir una penalització de 5 punts a ultima hora per retard horari a l’ultima zona, que va fer perillar aquesta posició.

Xavier Bargalló i Alfons Margarit, equip del Moto Club Igualada, van aconseguir la segona posició absoluta a Muntanyola i també fiançaven la tercera posició del Campionat Català, completant amb èxit una de les Temporades mes igualades i competitives dels últims anys. Bargalló-Margarit es mostraven al acabar la proba molt satisfets d’aquest 2014 i del rendiment del seu Land Rover Defender 90 i donaven les gracies a tota la gent i sponsors que els han ajudat aquesta temporda.

Al Grup A per als vehicles de sèrie i també amb tot per decidir, les classificacions van acabar amb la victòria i Campionat de Dani Codina amb Jeep Wrangler, seguit d’Anna Emilio amb el seu Mercedes G, segona classificada al Trial i subcampiona a l’absolut i d’Ignasi Casadesús que va ser tercer a Muntanyola. La tercera posició del Campionat per contra fou per Joan Altet, absent en aquest cas a l’ultima proba.

“Cunillaire”, mot pel que es coneix al President del Grup 4×4 d’Osona, s’acomiadava a Muntanyola d’una manera emotiva, agraint la tasca feta desinteressadament pels membres de la seva Escuderia durant tots aquests anys i no descartava ajudar a d’altres Escuderies de cara a les properes Temporades, fet que fa esperonar a tots els aficionats d’aquest esport del motor per tal de no perdre aquesta apassionant especialitat per falta d’Organitzadors en un futur.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Grup 4×4 d’Osona

 

 

 

Com sempre, Bargalló i Margarit donant el màxim espectacle.

Com sempre, Bargalló i Margarit donant el màxim espectacle.

 

 

Fotografia del Podi de Muntanyola.

Fotografia del Podi de Muntanyola.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.