Joan Diaz seleccionat per la Red Bull MotoGP Rookies Cup

El passat diumenge 28 de setembre es va disputar al Circuit Ricardo Tormo de Xest, Comunitat Valenciana, la penúltima cursa de la Copa España de Velocidad. Al pilot del Motoclub Igualada, Joan Díaz, li seguien els problemes que havia tingut al llarg de tota la temporada. Això no li va permetre fer unes bones cronos que, a més a més, van ser amb pluja. Tot i així, durant la cursa, va realitzar múltiples avançaments que li van permetre acabar en la 13a posició d’una parrilla de més de 30 pilots.

Tot i ser un dels poc pilots que no té ni motor d’injecció ni telemetria, el seu estil de pilotatge deu ser suficientment bo ja que per segon any consecutiu la Red Bull Rookies Cup l’ha seleccionat per fer les proves selectives per competir a la RedBull MotoGP Rookies Cup la temporada 2015.
Aquestes proves les realitzen 100 pilots seleccionats d’arreu del món, contant amb la participació d’uns 8 pilots espanyols entre els quals es troba Joan Díaz.
Els pilots seleccionats es reuniran el proper 13 d’octubre al Circuit de Guadix, Granada, on tindran l’oportunitat de mostrar el seu talent i demostrar que són els millors candidats per competir a la RedBull Rookies Cup durant les pròximes temporades.
Us invitem a que entreu a aquest link per veure el blog del pilot Joan Díaz i posar-li like! http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Article/Selection-Event-Blog-Joan-D%C3%ADaz-Corbella-training-021243363907236

Des d’aquí desitgem molta sort al nostre pilot Joan Díaz perquè les proves li vagin molt bé!!

Gaas #48

Joan Diaz

Moto Club Igualada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.