Trial 4×4 de Seva: Bargalló salva un segon lloc

El passat diumenge 1 de Juny es va disputar la 4ª proba del Campionat Català de 4×4 a la localitat de Seva. Organitzada pel Grup 4×4 d’ Osona la cursa, molt tècnica, va gaudir de 12 equips participants.

Xavier Bargalló i Alfons Margarit, del Moto Club Igualada, van finalitzar en la segona posició del Grup B reservat pels vehicles Preparats. El vigent Campió Català, amb 68 punts, va poder mantenir-se en posició de podi tot i patir una espectacular bolcada amb el seu vehicle, un Land Rover Defender 90, que tot i no tenir cap conseqüència ni física ni mecànica, si que li va fer apuntar-se un fiasco en una de les zones mes complicades del circuit, relegant-lo així a la segona posició.

Bargalló-Margarit aconsegueixen mantenir d’aquesta manera la seva tercera posició al Campionat quan encara resten 3 probes per finalitzar.

L’experimentat Florenci Rius, amb Range Rover V8 va ser el guanyador d’aquest Grup B amb 42 punts, i el podi el va completar Gerard Palleja, amb Nissan Patrol, amb la tercera posició i 75 punts.

En el Grup A , per vehicles amb menys preparació, el guanyador fou en Joan Altet, seguit de Anna Emilio, una de les dues fèmines que participen al Campionat, i de Dani Codina en tercera posició.

L’absència destacada en aquesta proba va ser la de l’altre equip Igualadí que participa al Campionat, el format per Josep Casals i la Carola Fernandez, fruit d’una averia mecànica que van patir a la passada Matinal 4×4 Ciutat d’Igualada al seu Jeep Wrangler i que no han sigut a temps a reparar per aquest trial de Seva.

La propera cita del trial Català tindrà lloc el proper 31 d’agost a la població de Els Hostalets de Balenyà, a Osona.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Grup 4×4 d’Osona

 

 

Xavier Bargalló a dalt del seu Defender un cop bolcat .

Xavier Bargalló a dalt del seu Defender un cop bolcat .

 

Bargalló a les ordres del seu motxiller Alfons Margarit.

Bargalló a les ordres del seu motxiller Alfons Margarit.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.