Trial 4×4 Sant Miquel de Balenyà

El passat diumenge 2 de Març es va donar el tret de sortida del que serà el Campionat de Catalunya de Trial 4×4 2014. De la mà del Grup 4×4 d’Osona, Sant Miquel de Balenyà va tornar a ser la població triada per començar aquesta emocionant especialitat d’Automobilisme. Un total de 13 Equips dividits en dues categories, el grup A per a vehicles de sèrie i el grup B reservat pels preparats, van donar-se cita en aquesta proba inaugural.

Una de les novetats d’enguany es la participació de dos equips del Moto Club Igualada. D’una part el format per Xavier Bargalló i l’Alfons Margarit, amb un Land Rover Defender 90, que intentaran revalidar el títol que sustenten de Campions de Catalunya 2013 i d’altre banda en Josep Casals i la Carola Abril que debuten a l’especialitat amb un Jeep Wrangler en el grup A.

En el Grup B el guanyador fou en Sebastià Mas, amb un Range Rover V8, seguit molt de prop per l’equip Igualadí de Xavier Bargalló i l’Alfons Margarit a nomes 4 punts de penalització, en el que va ser un trial poc tècnic amb moltes zones de “zero” on una petita errada no perdona a la classificació final. El podi el va completar l’habitual Florenci Rius amb el seu Range Rover V8.

Al grup A va uns de les dues fèmines pilots a la competició qui es va endur la victòria, l’Anna Emilio i el seu Mercedes G, va fer un total de 6 punts de penalització. L’Anna va ser seguida per Dani Codina, en segon lloc i de Marta Salvador, l’altre fèmina, amb el seu Range Rover V8 empatada a punts amb en Josep Casals i la Carola Abril que van ser quarts al dia del seu debut.

Bon començament de temporada pels dos equips del Moto Club Igualada que de ben segur donaran molt que parlar aquest 2014.

La propera cita del campionat tindrà lloc el proper 6 d’abril a la població de Montrodon, a Osona.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Grup 4×4 d’Osona

 

Xavier Bargalló seguint les indicacions de les zones blaves.

Xavier Bargalló seguint les indicacions de les zones blaves.

 

 

Josep Casals i el seu espectacular Jeep Wrangler.

Josep Casals i el seu espectacular Jeep Wrangler.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.