JORDI SALA AL MOTOCROS DE LA POBLA DE MAFUMET

El passat diumenge encetava el Campionat de Catalunya de Motocròs 2014 a la Pobla de Mafumet. Una jornada freda, però amb molta participació, un total de 120 participants entre totes les categories.

El jove pilot odenenc Jordi Sala que aquest any continuarà defensant els colors del Moto Club Igualada, torna als circuits després d’un any sense disputar cap competició a causa d’una forta lesió que el va obligar a passar per quiròfan i el va mantenir apartat dels circuits durant tota la temporada passada. Aquesta nova temporada ho farà a la categoria de MX-125, disputant els campionats de Catalunya i d’Espanya de motocròs i alguna prova dins la categoria MX2 i si el calendari ho permet, també participarà en alguna cursa d’enduro.

A la tanda d’entrenaments va aconseguir una meritòria 5ª posició d’entre la trentena de pilots de la seva categoria. A la primera màniga en Jordi es veu involucrat en una caiguda junt amb altres pilots, fet que va haver de remuntar des de les últimes posicions, aconseguint al final de la màniga una 6ª posició. A la segona màniga amb una molt bona sortida, es situa entre les primeres posicions, però a falta de tres voltes per finalitzar, te una nova caiguda que el relega a la 7ª posició, que va ser la seva posició final a la cursa. Això acaba de començar, s’ha de continuar entrenant molt fort i no cometre errades per anar pujant posicions de cara al campionat.

Agrair la col·laboració per aquesta nova  temporada al Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, l’Ajuntament d’Odena , Esquaix Igualada, Félez Cs Subministres i Tuga Active Wear.

Moto Club Igualada

 

Jordi_Sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.