JORDI SALA. TEMPORADA 2013 MX

El passat mes de Març s’iniciava la nova temporada del Campionat de Catalunya de Motocrós, on hi prenia part el jove pilot odenenc Jordi Sala del Moto Club Igualada.

 

En Jordi aquest any canvia de categoria passant a una superior, participarà a la categoria de MX125. De moment però la nova temporada que és començava amb molta il·lusió i amb moltes ganes s’ha vist truncada amb una greu lesió que el mantindrà apartat dels circuits durant una bona temporada. A la cursa que es disputava al circuit d’Almenar, va tenir una caiguda que finalment l’ha fet passar pel quirófan, amb trencament del lligament creuat del genoll. Aquesta lesió farà que es perdi bona part dels campionats de Catalunya i d’Espanya d’enguany, però, ja està treballant molt fort i amb moltes ganes el tema de la rehabilitació per poder estar en bones condicions el mes aviat possible.

 

Agrair la col·laboració per aquesta nova temporada al Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, l’Ajuntament d’Odena , Esquaix Igualada, Félez Cs Suministres i Tuga Active Wear.

 

Foto0061

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.