Ral•li de Terra “Comarca del Jiloca-Teruel”

El passat 21 d’Octubre es va disputar la darrera proba del Campionat d’Espanya de Ral•lis de Terra a Calamocha (Teruel). En aquest cas i de la mà del RACE i amb la col•laboració de l’escuderia “Rincón de Barrachina”, la cursa va constar de 2 trams diferents a disputar dos cops cadascun amb un total de 187 kms totals i uns 98 kms cronometrats.

La proba fou marcada per la duresa del recorregut amb els trams molt enfangats per les pluges caigudes en aquelles dates, fet que va fet patir de valent als pilots i va posar a proba les mecàniques del vehicles.

El primer classificat a Calamocha va ser Ramon Ferreyros i Diego Vallejo amb Ford Fiesta Proto amb un temps de 33’ i 45 segons.

Albert Llobera i David Usón, aquest últim de Moto Club Igualada, van aconseguir pujar al podi en la segona posició a poc mes de 2 minuts de Ferreyros. Llobera-Usón a mes van ser primers de Grup N assolint, amb aquesta gesta, ser tercers absoluts del Campionat d’Espanya de Terra 2012 i campions del Grup N. David Usón, per contra, ha acabat la temporada sent tercer del Campionat d’Espanya de Copilots de Ral.lis de terra de Grup N ja que ha compartit seient durant aquest any amb l’Alex Haro fet que li ha restat algun punt a la classificació.

Els tercers classificats del Jiloca-Teruel van ser Ruben Santre i Daniel Cumbrero amb un Citroën C-2 acabant a 2 minuts i 7 segons de Llobera-Usón.

Des d’aquestes línies felicitar donç a aquest equip Llobera-Usón per la seva temporada 2012.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

Llobera i Usón al tram B-1

 

Foto del podi amb els tres primers classificats amb Usón a l’esquerra.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.