PODI DE JORDI SALA A l’ENDURET DE LA CLUA

El passat cap de setmana es disputava l’última prova puntuable pel Campionat de Catalunya d’endurets al poble de La Clua de Bassella. La cursa constava d’un recorregut de 21 km entre els paratges propers a Bassella, senders, trialeres i dues proves especials cronometrades enclavades en els terrenys arenosos que havia ocupat l’aigua del pantà de Railb, havent de donar els pilots participants tres voltes al recorregut
Bona representació del Moto Club Igualada en aquesta prova, a la categoria d’iniciació Antoni Esteve 8é classificat, Alexei Saiz va haver d’abandonar per problemas mecànics, a la categoria clàssiques Albert Pons 9é classificat, a la categoria aleví, Antoni Pons ocupava la desena posició, a la categoria de 85 cc Joel Vives ocupant la 7ª posició i a la categoria Oberta l’odenenc Jordi Sala, que aconseguia pujar al 3er. esglaó del podi.

Jordi Sala

Jordi Sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.