Ral•li Clàssic Tres Comarques

El passat dissabte dia 8 de setembre va tenir lloc a la població de Balsareny, al Bages, una nova edició d’aquesta proba de Regularitat reservada als vehicles Clàssics organitzada pel Moto Club Manresa.

Enguany la proba, puntuable per el Campionat de Catalunya de Clàssic Regularitat, comptava amb un recorregut d’uns 300 kms dels quals mes de 200 van ser de pura regularitat, dividits en 12 trams i amb dues seccions, amb una petita parada per dinar a la població de Guardiola de Berguedà.

Joan Salinas i Joan Codinachs, equip del Moto Club Igualada, van ser els protagonistes de la magnifica cursa que van preparar els de Manresa. Salinas-Codinachs, amb Seat 1430 FU van ser els vencedors absoluts del Tres Comarques, emportant-se també la Classe Màster amb una penalització final de tant sols 18,5 punts. Des del MCI volem felicitar a aquesta parella que amb la victòria de dissabte es col·loquen primers al Campionat Català. Els segons van ser S.Tallada i T.Bagó, amb Volkswagen Golf amb 22,2 punts de penalització seguits per F.Costa i M.Pumarola , també amb un Golf amb 24.5 punts.

Xavier Rabassa i Daniel Sagués amb el seu Renault 5, també del Moto Club Igualada, van assolir la 21ª posició de general i la 7ª de la Classe H.

Salvador Borrega i Xavier Mendez, amb el seu habitual Volkwagen “Escarbat”, van acabar en la 46ª posició scratch i 17ens a la Classe G desprès de patir molts problemes a la part final de la proba, on va fer acte de presència una forta tormenta, arribant a penalitzar fins i tot al Control Horari del tram H.

Un equip de control de tram de la secció de Clàssics del MCI també hi van ser presents portant la direcció de dos trams diferents.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Regularitat tindrà lloc el dia 20 d’Octubre a la població de Sant Guim de Freixenet amb la disputa de la cinquena edició del Ral·li Anoia Clàssic. De la mà de Moto Club Igualada, la secció de Clàssics ha preparat un recorregut de 300kms totals, mes de 180 de regularitat dividits en dues seccions, amb mitja part a la població de Ponts, amb 8 trams diferents i un tram Especial final amb un premi per l’equip guanyador d’allò mes temptador.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Gazsport

 

Joan Salinas-Joan Codinachs, vencedors de la proba

 

 

Salvador Borrega-Xavier Mendez

 

 

Xavier Rabassa i Daniel Segués

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.