13é Ral•li de Terra de Cervera

El passat dissabte dia 1 de setembre es va disputar a la localitat de Cervera la quarta proba del campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra. Al igual que l’any passat l’Escuderia WRC Management va plantejar un Ral•li de 2 trams diferents que es disputaren en 3 ocasions sumant així un total de 6 trams cronometrats , amb uns 81 kms de pur crono i uns 134 kms de recorregut total. Puntuable pel campionat de Catalunya de Ral•lis de Terra, Open de Catalunya i Trofeu junior de Ral•lis de Terra i pel Volant Racc Trofeu Mobil1-Mavisa el Cervera va comptar amb 29 vehicles inscrits, entre els que destacaven vàris pilots de renom com “Nani” Roma, Josep Mª Menbrado, Albert Llobera o Albert Orriols.

La cursa, dominada per la gran acumulació de pols, va ser guanyada àmpliament per l’equip format per Joan “nani” Roma i Pilar Barcelò, amb el seu Mitsubishi Colt, seguits a mes de 56 segons per Josep Mª Membrado i Josep Ramon Ribolleda amb Mitsubishi Lancer Evo X. La tercera posició se va endur el pilot Carles LLinas i Kiko Torra amb el seu Ford Fiesta Proto a quasi 2 minuts i mig de Nani.

El pilot Andorrà Albert Llobera amb el seu Fiat Punto S2000, acompanyat a la dreta pel copilot del Moto Club Igualada David Uson, van acabar en la 5a posició de la general desprès de partir una punxada al tram A2. Aquest fet va fer perdre 5 minuts a l’equip que els va apartar de la lluita per les posicions capdevanteres.

Al volant Racc la victòria fou per l’equip Joel Guerrero i Xavier Carulla, seguits Miquel Prat i Marc Migueles, equip del Moto Club Igualada, i de Salinas-Gonzalez. Miquel va patir problemes des del començament de la cursa, cedint mes de 40” al primer tram (d’uns 16 kms) al atrapar al pilot que sortia davant seu amb l’impossibilitat d’avançar-lo per acumulació de pols. Aquest fet relegava a l’equip del Moto Club Igualada a la 9ª posició de la general però el de Castellfolllit del Boix no tirava la tovallola i a la segona volta recuperava terreny situant-se en tercera posició. A la tercera volta i amb Guerrero ja molt allunyat la mala sort tornava a aparèixer, en aquest cas en forma de ruptura del pont posterior del seu petit 107. Sense possibilitat de reparar Prat-Migueles van sortir a per totes aconseguint fins i tot fer l’scratch al 5é tram del dia, fet que els va fer pujar a la segona posició de la General.

Finalment Prat compleix l’objectiu de conservar el lideratge del Campionat Volant Racc en una proba molt dura i accidentada.

La propera cita del Campionat Català serà el 7é Ral.li d’Avià que es disputarà el proper dia 22 de Setembre.

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Gerard Dalmases

 

 

Miquel Prat i Marc Migueles

 

 

Albert Llobera i David Uson

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.