Toni Olivella al 33é Ral•li Montagne Noire

El passat divendres dia 27 de Juliol a la població de Mazamet, a França, es donava el tret de sortida a una nova edició d’aquest espectacular Ral•li puntuable pel Campionat Francès de Ral•lis d’Asfalt de 1ª divisió. Asa des monts d’Autan, entitat organitzadora d’aquest event, va preparar un traçat d’uns 354 kms totals i 147 kms cronometrats, dividits en 10 trams 5 dels quals eren diferents. La cursa es van disputar en dues jornades, la del divendres amb la disputa de dos trams (Pas du Sants i Le Rialet) i la del dissabte amb la resta (Fontbruno, La loubatiere i Latourette).

Toni Olivella i Francesc Sabaté, equip del Moto Club Igualada, amb el seu Renault Clio Williams, van participar en aquesta proba que va comptar amb 150 inscrits, assolint la fita marcada des de l’inici de poder acabar la cursa, i a mes, ho fan fer finalitzant en la 59ª posició scratx, 16ens de grup F2 i 11ens de la classe 14. No es pot demanar res mes per la parella de Sant Pere de Riudebitlles que van desplaçar-se al País veí amb la finalitat d’adquirir experiència en les difícils i revirades carreteres Franceses, aprofitant la parada estiuenca al Campionat de Ral•lis Català.

Altres equips Catalans es van desplaçar a aquesta proba com es el cas de Ramon Vila, Marc Jimenez o Joel Belmonte.

Els guanyadors absoluts del Montagne Noire van ser Patrick Rouillard i Guilhem Zazurca, amb Porsche 977 GT3, seguits de Michel Bonfils i Benoit Marces amb Peugeot 307 WRC i de Jean-Françoise i Aline Berenguer que van ser tercers amb un Renault Megane Maxi.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Asa des Monts d’Autan

 

Toni i Francesc a un dels trams del divendres.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.