IGUALADA TORNA A GAUDIR DELS RAL·LIS

Cap de setmana intens el que es va viure a Igualada amb la celebració del 14è Ral·li Ciutat d’Igualada Trofeu Seat Anoia Motor. Desprès de mesos de treball i dinou anys sense fer-se, el Moto Club Igualada va tornar a organitzar aquesta emblemàtica cursa. El dia començava ben d’hora pels homes del Moto Club Igualada, es tenia que muntar el Parc d’assistencia, re-agrupament, sortida, verificacions, i encintar tots els trams i camins del recorregut cronometrat, 80 km el total. Gràcies a Igualada Comerç i als esforços de la organització, d’aquest va poder sortir de la Rambla Sant Isidre, apropant el Ral·li a la ciutat. Tots els comerços del centre van veure com els 88 pilots i copilots ocupaven totes les terrasses dels bars aprofitant per dinar abans de sortir, i aprofitant per sopar desprès d’arribar. A les 2 puntualment s’inicià la sortida del primer participant. El Ral·li va constar de dues seccions, tarda i nit, amb dos i tres trams cadascun que es feia dues vegades. La secció de tarda es va dur a terme a Carme-Orpí i Font-Rubí. Milers d’afeccionats al motor van omplir els vorals de les carreteres per veure aquests pilots forçant al màxim les seves màquines. Els pilots van sortir amb moltes ganes, cosa que provocar alguna sortida de pista, afortunadament sense conseqüències. Desprès del degut re-agrupament començà la secció de tarda amb Hostal de Vent, Vallespinosa i Roques Altes, per tornar a acabar el Ral·li a la Rambla Sant Isidre.

Josep Membrado i Miquel Prat (MCI) manen.

La jornada començava molt ajustada per Membrado que tenia que veure-se-les amb Gaig. Durant tot el dia van mantenir un frec a frec constant que preveia una lluita final molt intensa. Finalment el canvi del Porsche de Gaig va dir prou en els últims trams deixant en safata la victòria a Membrado, proclamant-se així el primer guanyador del recuperat Ral·li.
Pel que fa als nostre l’alegria venia de part de Miquel Prat que participava al Volant Racc amb el 107. Des de el primer tram ja va imposar la seva autoritat, que es va anar mantenint fins al final del Ral·li. Gran victòria d’aquest jove pilot que promet més d’una alegria.
Però no eren els únics que destacaven, Marc Cañelles i Dani Muntades també guanyaren la seva categoria (N3), realitzant un esplèndid Ral·li amb el seu Clio Sport. El sempre espectacular David Abad copilotat per David Usón van aconseguir un molt bon 2on lloc a la categoria XA8 amb el seu BMW M3. En Joan Morros i Javi Carrilo també triomfaren amb el seu Golf GTI amb la primera posició en la categoria H9. Antoni Prat i Janet Prat assoliren la tercera posició al grup N3 amb el Clio S16 i Raimon Morato i Xevi Daga van fer 4rt a N2 amb el Saxo VTS. Malauradament no tots van poder acabar, Olivella- Sauleda i Basurte- Poch no van poder acabar el ral·li degut a respectives avaries.
Amb això el Ral·li Ciutat d’Igualada s’acomiada fins a la propera edició tot esperant que pugui ser l’any que ve. Des de el club volem agrair a tots els col·laboradors així com sponsors i institucions per on passava el ral·li pel seu ajut a dur a terme aquesta cursa.

Jordi Bòria i Taixé
Moto Club Igualada

Miquel Prat

Miquel Prat

David Abad

David Abad

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.