Carles Figuerola guanya al Sant Jordi

Aquest diumenge es va disputar l’Enduro Indoor de Barcelona al Palau Sant Jordi. Una representació de pilots del Moto Club Igualada hi van participar a la categoria desafio SoloMoto. Els joves pilots que participaven del Moto Club Igualada van ser Carles Figuerola, Eduard Vendrell i Jordi Balcells. El matí es van disputar les mànegues classificatòries on per problemes tècnics el Jordi Balcells no va poder superar tot i anar segon en la mànega que decidia el pas a la final de la tarda. Els que si van classificar-se per la final del vespre davant de 10.000 persones, on sempre és complicat córrer pel terreny i l’ambient, van ser l’Eduard Vendrell i en Carles Figuerola. Entre les mànegues finals dels més grans del mòn de l’enduro es va disputar la mànega de SoloMoto. Una gran sortida precipitar en Figuerola a la segona posició varies voltes, tot controlant el primer de ben aprop. L’Eduard pel seu cantó va penalitzar una mica a la sortida però va poder recuperar fins al vuitè lloc, que mantindria fins al final. En Figuerola va poder imposar la seva forma física i a 3 voltes del final va superar el seu rival tot posant-se primer, lloc que no va deixar fins al final. Aquest resultat és molt important ja que en Carles aquest any torna al mòn de l’enduro desprès d’una parada per estudis i feina. Tanmateix tan l’Eduard com en Jordi han pogut medir amb nota les seves forces, i veuen el bon i llarg camí que tenen en aquesta especialitat.

Amb aquesta cursa es dona el tret de sortida a la temporada d’enduro, on aquests 3 pilots entre d’altres del Moto Club Igualada participaran al Català i Estatal d’Enduro en les seves màximes categories.

Eduard Vendrell, Carles Figuerola (centre)  i Jordi Balcells (dreta), pilots del MCI.

Eduard Vendrell, Carles Figuerola (centre) i Jordi Balcells (dreta), pilots del MCI.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.