Armand Monleón es proclama campió català 2011, en la general i enduro 2

El Campionat de Catalunya d’enduro s’ha tancat el passat cap de setmana amb la disputa de l’Enduro Memorial Felipe Higuera-Jaume Ribalta, celebrat a Castellgalí sota l’organització d’Amics Moto Valls de Torroella, on 12 pilots del Moto Club Igualada van estar-hi presents obtenint grans resultats.

La pluja va endurir molt la jornada, però els pilots van disfrutar d’unes cronos tècniques i d’un rally amb molts senders i trialeres.

Aquesta darrera prova ha estat guanyada per Armand Monleón, que a la classificació scratch ha estat seguit per Marc Solà i Ramon Quer. Amb la seva victòria, Monleón s’ha proclamat campió català del 2011, tant a la general com a la categoria E2. En aquesta mateixa categoría, també va participar Marc Vives, finalitzant en cuarta posició.

En la categoría Senior B 2T, Jordi Balcells i David Abadal van defensar els colors del club en les posicions capdavanteres, clasificant-se en cuarta i sisena posició respectivament. Més endarrerits es classificaríen Eduard Vendrell, amb problemes amb la seva Yamaha, Pere Albet, Eduard Roig i Jordi Morera. Entre els Sèniors C 2T, Carlos Ferrer i Miquel Serra van defensar una cinquena i setena posició respectivament.

En la categoría Senior B 4T, un esplèndit Josep Marsal finalitzava cinqué, mentres que Marc Queraltó tancava el top 10 de la categoría, sense penalitzar cap minut en el difícil rally.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.