Podi de Jordi Sala a l’enduret de Politg

El passat diumenge es va disputar la vuitena prova del Campionat de Catalunya d’enduret de nens a Politg, un petit poble enclavat a la Baronia de Rialb, organitzat pel Moto Club Segre. La cursa discorria pels voltants del pantà de Rialb en un recorregut d’uns 30 quilòmetres, on els participants van donar-hi tres voltes, més dues “cronos” com a proves especials a cada volta.

La categoria de 85 cc va ser la més nombrosa amb 32 participants, i en la que novament el pilot odenenc del Moto Club Igualada, Jordi Sala, tornava a pujar al 2on esglaó del podi després d’haver fet una molt bona cursa. A la mateixa categoria altres pilots del Moto Club Igualada van ser-hi presents, Joel Vives aconseguia una bona 8ª posició i Jordi Cerdán acabava en la 31ª posició. A la categoria Oberta Albert Pons i Oriol Llorach es classificaven en 6ª i 8ª posició respectivament.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.