3er Ral·li de Terra de Vidreres

El passat cap de setmana es va disputar la 3ª edició d’aquesta proba organitzada per l’Escuderia Peu a Baix de Girona, puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, Open de Terra i pel Volant Racc- trofeu Galp Mavisa.

Es va donar la particularitat, que enguany el Ral·li va compartir escenari amb el 1er Ral·li Lloret Terres de Catalunya, prova puntuabe per el Campionat de França de Ral·lis de Terra, aconseguint així una inscripció de luxe amb el corresponent èxit de públic assegurat. La prova va transcorre per els mítics trams de la comarca de La Selva,amb centre neuràlgic a Lloret de Mar, escenari dels gairebé 160 km cronometrats que va comprendre la cursa.

Joan “Nani” Roma i pilar Barceló, amb Mitsubishi Colt, van ser els guanyadors del Català, seguits de Gomez-Izquiedo amb Subaru a 47.2” i de Llinas-Torras, amb Mitsubishi Lancer Evo IX, a poc mes de 1’49.5” de Roma.

Podium de Miquel Prat-Daniel Montaner

Miquel Prat i Daniel Montaner, equip del Moto Club Igualada amb el seu Peugeot 107 dintre de la Copa de Promoció Volant Racc- Desafio Peugeot trofeu Galp-Mavisa, van aconseguir en aquest 3er Ral·li de Vidreres pujar al pòdium en segona posició, just darrera de Perez-Morales que van aconseguir la victòria. Bona injecció de moral per l’equip Igualadí que trenca d’aquesta manera amb una època de mala sort a les curses. Els tercers del calaix van ser Duran –Josep a poc mes de 46.3” de Perez.

La propera cita del Campionat Català serà el proper 1 d’octubre de 2011 amb la disputa del Ral·li Ciutat de Valls a la província de Tarragona.

Prat-Montaner al pòdium de Lloret.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.