Cronica VIII Mototerra Ciutat d’Igualada

El passat dissabte 23 de juliol es disputar el VIII Mototerra Ciutat d’Igualada organitzat per la secció del Drink Team Júnior del Motoclub Igualada. Aquesta era la 2a prova puntuable pel campionat social del motoclub i després d’un any sense realitzar-la tornar a ser un èxit tant de pilots com de públic.

Amb la millor inscripció dels darrers 3 anys, fins a 45 pilots es van donar cita al circuit dissenyat per l’ocasió a l’avda. Mestre Montaner a costat del camp de vol. El circuit tenia una longitud d’1km alternant tot tipus de corbes juntament amb un salt i una zona de pedres que els pilots havien de superar.

Malgrat els problemes de pols que es van originar ens els entrenament l’organització una vegada més va treballar de valent modificant les mànigues per tal que el circuit estigues en òptimes condicions passant d’una gran polseguera a un terreny en òptimes condicions garantitzant la seguretat dels pilots i de l’espectacle.

Després de les mànegues classificatòries ja es va poder veure el grup de pilots favorits per endur-se aquest VIII Mototerra Ciutat d’Igualada i així va ser. A Les 20:30 va tenir lloc la gran final on l’igualadí Bernat Sellarés va aconseguir situar-se en 1a posició a la sortida i va comandar la final les primeres 3 voltes fins que el mundialista Marc Solà el va aconseguir superar, com també ho fer Ramon Quer. L’altre pilot del motoclub igualada i també favorit Marc Vives va sortir més retrassat, tot i això va aconseguir arribar al grup davanter lluitant frec a frec amb el pilot de casa Bernat Sellarés que després d’una gran batallata adelant-se mutuament es va endur la 3a posició del podi. En la gran final també hi foren els pilots de casa Òscar Ortega i Jordi Balcells.

Destacar també la presència del pilots mundialista de 125cc Joan Olivé el qual esta evoluciant la futura Moto3 i que com a preparació també va voler participar en aquest mototerra. Els altres pilots participants de Motoclub Igualada van ser: Eduard Roig, Eduard Vendrell, Pere Caro, Alex Oller, Albert Ortega, Jordi Morera, Ricard Martínez

Des del Drink Team Jr es vol agraïr tots els col·laboradors que fan possibles aquest esdeveniment: El Niu, transports Hernandez, L’esbarjo Txutxes, L’art de la llum, Queraltó sport, Julius motos, Bike’Side, Joralfran grup, Stop and go, Instop, Salma, Jardineria Travé, Bar Manel, Bernadas Gestoria Bernadas, Record Sport, Tallers Trevi, Taller mecànic FVG, Motos Opri, Motobuykers.com, Motomorfosi, El Centre Gui, Esports Sallés, Precuinats Ortega, Roset Jardins, Esquaix Igualada i Grupspeed.

Així com a totes les persones que van posar al seu granet de sorra per fer-ho possible amb una menció especial degut a les condicions del terreny a les cubes d’aigua que van tenir un gran treball. El Drink Tema Jr també vol agrair el nombrós públic assistent per la seva presència tot esperant-los l’any vinent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.