Moto Club Igualada rep el guardó de la RFME

El passat dia 17 de desembre es va dur a terme l’assamblea de la Real Federación Española de Motociclismo, on el Moto Club Igualada hi té una amplia representació.
En concret els pilots i directius del MCI aglotinen un 15% d’aquesta, entre la comissió delegada i l’estament d’esportistes. En aquesta assamblea es van aprovar els comptes del 2010 així com el pressupost del 2011.

Tot seguit es va dur a terme la gala d’entrega de trofeus als campions i les mencions especials. En aquesta entrega es van poder veure campions com Toni Elias, Marc Márquez, Julian Simón, Carmelo Morales, etc. Aquí és on el Moto Club Igualada va rebre el guardó per els seus 50 anys formant part de la federació i per a la seva trajectoria dintre d’aquesta. El guardó el va rebre el President del moto club, Jordi Bòria i Taixé, de la mà del tambè president de la federació Joan Moreta.

Desprès de rebre aquest guardó el Moto Club Igualada tanca els actes del seu 50è aniversari, tot esperant poder-ne fer 50 més i agraïnt a tots els que han pogut fer posible aquesta fita.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.