Jordi Sala i Joel Vives a l’enduret de Montgai

El passat cap de setmana es va disputar la penúltima prova pel Campionat Català d’endurets al municipi Montgai, organitzada pel Moto Club Lleida.
Va ser un matí amb boira i amb un fred molt intens, propi de les terres de Lleida, tot i així a les 10 del matí es donava la sortida al primer pilot. La cursa constava d’un rally per camins d’aproximadament 20 km i dues “cronos”, amb un total de 3 voltes.
Defensant el colors de Moto Club Igualada, els dos joves pilots Jordi Sala i Joel Vives, van ser els inscrits a la categoria de 85 cc. En Jordi tot i tenir una caiguda en una crono va quedar classificat en 8ª posició i en Joel va aconseguir la13ª posició de la categoria d’un total de trenta participants.
A la recta final dels campionats de Catalunya, en Jordi el proper dia 28 es desplaçarà fins Amposta, on es disputa l’última prova del Campionat de Catalunya de Motocrós i el dia 5 de Desembre els dos pilots de Moto Club Igualada prendran part a l’Endurada de Viloví d’Onyar, última prova puntuable d’enduret.

Jordi Sala - Joel Vives

Jordi Sala - Joel Vives

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.