Jordi Sala al Motocros de Castelloli

El passat cap de setmana es va disputar la quarta i última prova del Campionat d’Espanya de Motocross de la categoría Promesas mx 85 al circuit de Parcmotor de Castellolí, amb una gran afluencia de públic durant la matinal del diumenge.

Dissabte a la tarda varen tenir lloc les verificacions tècniques i el briffing i el diumenge es disputaven els entrenos cronometrats i dues mànigues de cursa.

El circuit amb algunes modificacions del traçat va estar en perfectes condicions i va agradar a la majoria de pilots.

A la categoría Promesas Mx 85 amb un total de 41 pilots inscrits, hi va prende part el pilot de Moto Club Igualada, Jordi Sala. A la tanda d’entrenaments, amb el circuit força enfangat en Jordi estava rodant entre els 10 primers llocs quan una caiguda el va fer perdre força temps i no va poder millorar el seu registre passant a la 24ª posició per a la graella de sortida. A la primera màniga en Jordi fa una molt bona sortida i es col·loca en 4ª posició, molt bon lloc, però a la tercera volta va tenir una forta caiguda, fet que va haver de remontar i va acabar en 24ª posició. A la segona màniga estava rodant força bé i a la ùltima volta té una caiguda, éssent desallotjat del circuit pels serveis mèdics i no podent acabar la cursa. Tot i les caigudes vàrem poder veure a en Jordi rodant entre el grup dels deu primers del campionat d’Espanya.

Jordi Sala al motocros de Castelloli

Jordi Sala al motocros de Castelloli

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.