Podí per Armand Monleón en la primera jornada del campionat d’Espanya a Súria

Els dies 18 i 19 de Setembre es va celebrar a Súria la cinquena prova puntuable pel campionat d’Espanya d’enduro, on el pilot del Moto Club Igualada Armand Monleón va aconseguir el primer podi de la temporada.

La carrera va tenir dos dies molt diferents de competició, el dissabte la meteorologia va jugar males cartes amb una intensa pluja que va complicar moltíssim les especials. Aquesta situació va afavorir clarament als pilots estrangers, més acostumats a aquest tipus de terreny. Així ho demostrà Bartosz Oblucki, marcant un ritme frenètic durant tota la jornada. L’Odenenc Armand Monleón va protagonitzar una de les millors actuacions de la temporada, aconseguint el tercer esglaó del podi en la difícil categoria de Enduro 2, acompanyat pel vigent tricampió mundial Ivan Cervantes i el finés Juha Salminen. “Des de la primera especial he estat molt a gust a sobre la meva Yamaha 450cc, he disfrutat en cada una de les especials i aixó es reflecteix en els cronos. És increïble estar en el podi al costat d’aquests dos grans campions del món, una sensació espectacular”

El diumenge va ser una carrera ben diferent. El sol va assecar les especials consumint l’aigua que les cobria.

L’organització va decidir de fer passar el rally per les trialeres, anul·lades durant el dissabte a causa de la forta pluja.

Així la carrera fou més llarga i tècnica. L’ Armand va donar un gran rendiment aconseguint la 5 plaça d’Enduro 2.

Ara està centrat en la última carrera del mundial a França, que correrà els dies 25 i 26 de Setembre a Noiretable, on està lluitant per mantenir-se dins el Top 10 mundial en la seva categoria.

Armand Monleon a Suria

Armand Monleon a Suria

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.