2on Ral·li Cervera 2010

El 2on Ral·li Cervera, que es va disputar el passat dia 29 de maig, va esser puntuable per la Copa de Catalunya d’Asfalt, amb coeficient 6, així com per l’Open Catalunya, el Trofeu Júnior de Ral·lisprints i per la Copa de Catalunya de Regularitat Esport. Va ser organitzat per l’escuderia WRC Manegement i va comptar amb un recorregut similar al de la seva primera edició, amb més de 60 pilots inscrits.

En aquesta ocasió, alguns dels protagonistes de les últimes curses del Català d’Asfalt com Membrado, Orriols i Zurita van decidir no participar a la cita lleidatana. La crisi esta afectant notablement a molts pilots, fet que els obliga a escollir les curses on participar, segons puntuabilitat, ja que han de dedicar moltes més hores als seus negocis. Amb aquestes absències van ser els pilots Garcia, Domingo, Gaig i Canals els que es disputessin els llocs del capdavant.

La victòria final fou per l’equip Climent-Domingo (amb peugeont 206 Super 1600), seguits d’Eduard Garcia i Isaac Pujol ( amb Mitsubishi Lancer Evo X) i tercers van ser Salvador Canals i Eloi Montalà (amb Porsche GT3) a poc mes de 1’26’’ de Climent.

En quant als participants del Open, l’Isaac Gavila (amb Citroën Saxo) va endur-se per segona vegada consecutiva de la temporada, després de guanyar al passat Pacha-La Pineda, la victòria absoluta entre els participants del Open Catalunya. Segons de l’open van ser el binomi format per Cunillera-Cendra (amb Peugeot 205 Rallye). Tercers van tancar el podi absolut de l’open, la parella Segovia-Rodríguez (amb Citroën Saxo).

Dos equips de Moto Club Igualada van ser presents a la proba de Cervera. D’una banda Marc Cañellas i Francesc Sabaté (amb Peugeot 205 Ral·li) van acabar 5ens de general d’Open i primers de grup A5 tot i haver patit una virolla al primer tram del dia que els va fer perdre mes d’un minut.

D’altre banda Miquel Prat i Daniel Montaner ( amb Renault Clio 16V) van haver d’abandonar, desprès de disputar el tercer tram, per averia mecànica. Molta mala sort per aquest equip Igualadí que en el moment del abandonament ocupaven la primera plaça de l’Open a mes de 20 segons del segon classificat i eren 10 ens scratx, en el que podia haver sigut la seva millor actuació en la competició.