Podi d’Oscar Ortega a l’Enduro del Segre

Aquest cap de setmana es va disputar a Ponts el mític i dur Enduro del Segre, puntuable pel campionat d’Espanya i Catalunya de la mateixa especialitat. Un recorregut fet a consciència i com els d’abans, amb senders, trialeres i bones cronometrades, varen fer gaudir tan a corredors com a espectadors, amb els millors pilots d’Espanya. Un total de 303 corredors van prendre la sortida el primer dia, entre els quals hi varen haver 17 pilots de casa nostre. Diversa sort van tenir els del Moto Club Igualada fen en Enduro 2 7è en Jordi Viladoms, 10è Armand Monleon, 12è Marc Vives i 17è Bernat Sellares. Víctor Cusí va haver de d’abandonar. En Junior Trofeu Òscar Ortega va fer 5è. En Sènior B 2T David Abadal va fer 13è, Jordi Balcells 15è, Eduard Vendrell 24è, Ricard Martinez 25è i Pere Albet 30è. En Sènior B 4T Josep Marsal va fer 10è, Joan Riera 18è, Jordi Subirana 25è i Marc Queraltó va haver d’abandonar desprès de patir un accident. En Sènior C 2T en Pere Caro va fer 7è i Carles Ferrer 14è.

Per si això no fos prou encara quedava el segon dia. Al cansament dels pilots si tenia que afegir l’estat del recorregut que òbviament desprès d’un dia de cursa es tornava molt més complicat. El segon dia van sortir un total de 280 motocicletes i els pilots del Moto Club Igualada van tornar a destacar. Així dons en Enduro 2 en Jordi Viladoms va fer 8è, Armand Monleon 9è, Marc Vives 11è i Bernat Sellarès 18è. En Junior Trofeo va venir l’alegria del dia protagonitzada per Òscar Ortega que desprès d’una gran cursa va acabar segon, torna’n a fer segon en el còmput global dels dos dies. Amb aquest podi demostra la seva gran projecció, tot esperant que no sigui l’últim de la seva vida esportiva. En Sènior B 2T en David Abadal va acabar 11è, Pere Albet 26è, Ricard Martinez 27è, Jordi Balcells 34è desprès de tenir problemes amb la seva GAS-GAS. L’Eduard Vendrell es va haver de retirar desprès de patir una caiguda. En Sènior B 4T en Josep Marsal va fer 12è, Jordi Subirana 18è i Joan Riera 25è. En Sènior C 2T en Pere Caro va quedar 6è i Carles Ferrer 15è.

Per un altre cantó aquests pilots no van ser els únics del Moto Club Igualada que van participar en l’event. Hi van ser com a coordinador de l’Enduro del Segre en Jordi Mas i com a cap se comissaris tècnics de la Real Federación Espanyola de Motociclisme i verificant els motors de les motocicletes el President del Moto Club Igualada en Jordi Bòria Taixé.

Òscar Ortega

Òscar Ortega

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.