Campionat de Catalunya de Ral·lis: 1er Ral·li Cervera

El passat dissabte es va disputar a la localitat de Cervera l’ultima de les curses puntuables pel Català de l’especialitat, per l’Open Catalunya d’Asfalt i pel Volant-Racc trofeu Esso-Mavisa, organitzada per l’escuderia WRC Management.

Vuit van ser els trams cronometrats disputats dels quals 4 eren diferents, amb un total de 249 kilòmetres dels quals 89.56 van ser cronometrats pel Campionat de Catalunya i 44.79 per l’Open.

Amb el Català ja decidit en l’anterior prova i amb les absències dels pilots capdavanters, la cursa fou guanyada per Eduard Garcia i Isaac Pujol, amb Mitsubishi Lancer evo IX, seguits de Toni i Francesc Gibert, amb Renault Clio Sport i de Ferran Pujol i Enric Rosell amb Peugeot 206 xs, que a mes es va emportar la primera plaça del Campionat Volant-Racc Trofeu Esso-Mavissa 2009.

Espectacular binomi Prat-Montaner

En quant a l’Open, la parella formada per Miquel Prat i Daniel Montaner de Moto Club Igualada, van ser el guanyadors absoluts, adjudicant-se també el Trofeu Junior i la Classe 3, demostrant així la seva vàlua com a joves promeses d’aquest esport. Prat-Montaner van fer volar el seu petit Renault clio 16v per les carreteres de Cervera, adjudicant-se fins i tot un dels quatre trams cronometrats disputats.

Un altre equip de Moto Club Igualada que va participar va ser el format per Marc Cañellas i Marc Vall que amb el seu Peugeot 205 rallye van acabar en la 5ª posició scratch, primers de grup XA i primers de la classe 5, emportan-se un grapat de punts de cara al Campionat que finalitza amb aquesta cursa.