3a Posició de Marc Vives a la 1ª Endurada Foc i Fuegu

Aquest diumenge es disputà la 1ª Endurada Foc i Fuegu , tercera prova del campionat de Catalunya. Certamen que es pren unes vacances fins els mes d’octubre. La cursa constà d’un recorregut molt semblant a un enduro, però amb els temps sobrats, així com dues cronometrades, els pilots havien de realitzar 3 voltes al recorregut.

Per part de Moto Club Igualada set van ser el pilots participants, dels qual sobresortí la gran actuació de Marc Vives que aconseguí pujar al 3r esglaó del podi en la màxima categoria Sènior A, per darrera del guanyador Miki Arpa i Rafa Garcia. En aquesta mateixa categoria Xavier Pijuan ocupà la 6a posició, Bernat Sellarés la 8a, Josep Marçal la 16a, Eduard Vendrell la 17 i Eduard Roig la 18a. En la categoria Júnior Oberta Albert Ortega finalitzà en 18è lloc i en E-125 el seu germà Oscar Ortega fou 12è.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.