11 Pilots de Moto Club Igualada a l’Enduro de Requena

Aquest diumenge es disputà la 3a prova del campionat d’Espanya d’enduro després dels 2 dies d’enduro de Ponts, el 1r Enduro de Requena. El recorregut de 49 km transcorria per senders, pistes, rambles i zones de cultiu, i tenia tres especials cronometrades: una extrema artificial i dos cronometrades, una en una antiga pedrera lenta i tècnica i l’altre en un zona d’herba molt ràpida amb pronunciades pujades i baixades. Els pilots de les categories Sènior A i Júnior havien de completar 3 voltes a aquest recorregut, mentre que la resta de categories només 2.

En la categoria Enduro 1 Víctor Guerrero s’ha endut la victòria després de veure com Xavi Galindo s’havia de retirar al trencar-se un dit. En E2 Cristóbal Guerrero s’ha imposat seguit de molt a prop pel jove Oriol Mena. En E3 Ivan Cervantes tal i com vam poder veure a Igualada ha demostrat una vegada més la seva superioritat aconseguint la victòria en la seva categoria i en l’scratch.

Pel que fa al pilots de Moto Club Igualada destacà l’excel·lent 4a posició de Jordi Viladoms en E3, qui sembla haver agafat el gust de nou a l’enduro i que li serveix de preparació per a la seva temporada de raids. En aquesta mateixa categoria Marc Vives era 8è i Xavier Pijuan 11è, mentre que el mundialista Armand Monleón va ser l’altre cara de la moneda, ja que en la primera especial del dia patia una caiguda al xocar contra una olivera que el van obligar a abandonar al fracturar-se un dit de la seva mà. En Enduro 2 Bernat Sellarés assolia el 9è lloc. En Júnior Trofeu Jordi Balcells ocupà la 8a posició i Eduard Vendrell la 25a. En Sènior B 2T David Abadal fou 10è i Pere Albet 24è. En Sènior B 4T Josep Marçal obtingué la 26a posició. Per últim en la categoria Sènior C 2T Pere Caro era 12è.

Tot i ser setmana santa els pilots d’enduro no descansen, ja que aquest dissabte hi ha l’Enduro de Tremp, prova puntuable pel campionat de Catalunya d’enduro, així que molta sort per a tots ells.

Eduard Vendrell al centre de la imatge i Jordi Balcells a la dreta a la sortida de l'Enduro de Requena

Eduard Vendrell al centre de la imatge i Jordi Balcells a la dreta a la sortida de l'Enduro de Requena

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.