Més de 100 pilots competiran a Igualada

Iván Cervantes, Cristobal Guerrero i Oriol Mena estaran entre els favorits

Els principals protagonistes del campionat del món d’Enduro disputaran avui divendres a les 19h l’especial “xtream test” en la jornada prèvia al primer dia de competició, un espectacular test nocturn situat la antita N-II al costat del “padock” d’aquest mundial, on Moto Club Igualada ha dissenyat un dur recorregut per als pilots del mundial.

L’atenció estarà sens dubte en els màxims favorits com son Ivan Cervantes, Cristóbal Guerrero i Oriol Mena, sense oblidar la presència dels pilots de Moto Club Igualada com el pilot de Raids Jordi Viladoms, Armand Monleón (que participarà al campionat d’enduro d’enguany) així com Victor Cusí que també participarà en el Gran premi que es disputarà a la nostre comarca.

La competència serà molt dura aquest cap de setmana serà molt dura, amb la presència dels pilots finlandesos Juha Salminen, Mika Ahola, Samuli Aro, el britànic David Knight o el rapidíssim pilot francès Jonny Aubert.

Demà dissabte, a les 9h es donarà la sortida a la plaça de “Cal Font” i donarà inici a la segona prova puntuable d’aquest mundial. On els pilots començaran amb el plat fort de disputar la especial “extrema”.

Horaris de pas del primer participant:

Sortida del parc tancat: 9.00
Extrema Igualada 9:06 11:44 14:22 15:41
Enduro test zona ³el Calvari² 9:33 12:11 14:49
Cross test ³Aubareda² 10:57 13:35
Arribada “parc tancat” (Cal Font): 16:21

El parc tancat a la plaça de Cal Font

El parc tancat a la plaça de Cal Font

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.