2a Posició de Jordi Sala en l’inici del Campionat de Catalunya de Motocros Aleví

Aquest cap de setmana es disputà al circuit de motocros de Bellpuig la 2a prova del campionat d’Espanya “Mx Èlit”, Mx 2 i Mx Promeses, així com la 1a prova del campionat de Catalunya de Motocros Aleví.

Precisament va ser en aquesta 1a prova del campionat de Catalunya aleví on va destacar el jove pilot de Moto Club Igualada Jordi Sala. Una carrera que va estar marcada per la gran quantitat de fang present en el traçat del circuit, degut a la pluja caiguda el dia anterior, que va posar a prova aquests joves pilots, així com les seves motocicletes de 65cc 2T. En aquesta categoria aleví, la cursa constava de 2 mànigues de 10 minuts i 2 voltes. Des dels entrenaments es va poder veure les possibilitats que Sala obtingués un molt bon resultat en aquesta prova inaugural del campionat de Catalunya de Motocross, ja que va aconseguir el 4t millor temps.

En la 1a màniga Jordi Sala va obtenir una brillant 3a posició darrere de Marc Hernández i Nil Pons, després de patir com molts altre pilots les conseqüències del fang del circuit i haver d’acabat la màniga sense les ulleres protectores per poder-hi veure. En la 2a màniga i amb el circuit en millors condicions Jordi Sala va aconseguir el 2n lloc, darrera Marc Hernández i després d’haver liderat el començament de la màniga. Pel que fa a la classificació final de la cursa, el pilot igualadí Jordi Sala va aconseguir puja al 2n esglaó del podi, acompanyant al guanyador de la prova Marc Hernández i al 3r classificat Nil Pons.

Jordi Sala a l’esquerra de la imatge al 2n esglaó del podi

Jordi Sala disputant la 2a màniga del Motocros de Bellpuig

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.