4 dels nostres pilots, participen a la última prova del Campionat d’Espanya de Cross Country

Dissabte la localitat de Arratzu (Gernika) acollia la 4a i darrera prova del campionat d’Espanya de Cross Country 2009, on van prendre part 4 pilots de Moto Club Igualada.

A primera hora del matí van tenir lloc les verificacions tècniques, a les 11:45 es donava la sortida a les “Fun Series” on el pilot igualadí Carles Figuerola va obtenir una meritòria 10a posició en la categoria Sènior B.

carles-figuerola

Carles Figuerola al Cross Country d’Arratzu

A la tarda es va disputar la màxima categoria, les “Pro Series” on Oriol Mena, qui arribava com a líder invicte, i Lorenzo Santolino es disputaven aquest campionat. Tres van ser el pilots de Moto Club Igualada presents en aquesta categoria, Marc Vives va obtenir el 15è lloc i Xavier Pijuan el 17è, mentre que Armand Monleón no va tenir la mateixa sort i es va haver de retirar per problemes mecànics. Pel que fa la classificació general del campionat Marc Vives ha assolit la 5a posició empatat a punts amb el 4t classificat i a tan sols 2 punts del 3r, Xavier Pijuan finalment ha estat 11è.

Lorenzo Santolino es va endur la victòria i el subcampionat, després d’haver estat lluitant de tu a tu per endur-se la seva primera victòria en aquest campionat amb Oriol Mena, qui després de patir una forta caiguda es va dedicar a mantenir la 2a posició estratègicament que li va servir per endur-se el seu primer títol de campió d’Espanya de Cross Country .

En aquesta cursa també hi va ser present el president de Moto Club Igualada Jordi Bòria com a comissari tècnic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.