14 dels nostres pilots, participen en la X edició del “Memorial Toni Soler”

Aquest diumenge es disputà a la localitat de Basella la 10ª edició del Memorial Toni Soler, una de les curses més emblemàtiques i espectaculars, organitzada pels amics del moto club Segre. Que comptà un any més amb més d’un miler de participants, repartits en les categories sèniors, júniors, fèmines, clàssiques i amics. Aquesta prova constava en realitzar 3 voltes al magnífic recorregut de 70 km per les categories sènior i júnior, i 1 volta per la resta de categories.

Aquesta gran festa de l’enduro també comptà amb una gran participació per part de Moto Club Igualada, fins a 14 pilots hi van prendre part així com una gran representació igualadina entre afeccionats, familiars, assistències i membres del moto club, entre ells el seu president. Pel que fa a la vessant esportiva en la categoria sènior Xavier Pijoan aconseguí una bona 17a posició, Marc Vives fou el 29è, Carles Figuerola el 34è, Joan Riera 50è, Jordi Subirana 60è, Marc Queraltó 71è, Edu Roig 88è, Josep Samso 108è, Pere Albet 114è i Miquel Serra obtingué el 152è lloc. En la categoria Júnior Jordi Balcells va aconseguir la 26a posició i Edu Vendrell la 48a, mentre que Óscar Ortega s’hagué de retirar en la 1a volta per diversos problemes. Pel que fa a la categoria Amics Lluís Casals fou 310è , Xavier Albet el 473è i Juan Antonio Abella el 469è. Després de disputar aquesta prova durant entre 5 i 6 hores els pilots de Moto Club Igualada, així com els seus membres i assistències es reuniren en un dinar de germanor plegat de magnífiques vivències i anècdotes del dia.

memorial-toni-soler-2009

Pilots de Moto Club Igualada a punt de començar el Memorial Toni Soler

Aquesta 10a i ultima edició del Memorial Toni Soler, ja que totes les curses que organitzava Toni Soler tenien data de caducitat per tal de fer-ne de noves i així ho han cregut adient els membres del moto club Segre, comptà amb la presència de pilots molt reconeguts com Ivan Cervantes que s’imposa seguit molt de prop per Oriol Mena i el 3r esglaó del podi fou per Aarón Bernardez, el bicampió del Dakar Marc Coma obtingué la 4a posició i “Nani” Roma la 5a.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.