El Mundial d’Enduro a Igualada, més aprop

Ivan Cervantes al WEC

Ivan Cervantes al WEC

Aquest darrer cap de setmana va disputar-se al “Palacio de deportes de la comunidad de Madrid” una prova de copa del món del món d’Enduro indoor, en la que es va proclamar campió el català Ivan Cervantes.

Després de la conclusió de la cursa El pilot de KTM estava molt satisfet i emocionat i no va poder amagar les llàgrimes de felicitat, desprès d’alçar-se amb el títol.

Tot i que hi haurà poc tems de descans per Ivan Cervantes i per a la resta de pilots, ja que el proper mes de Març començarà el campionat de món d’Enduro 2009 a Portugal (primera prova del mundial) i just una setmana després el 27,28 y 29 de Març, el GP de Catalunya d’Enduro, arribarà a Igualada. Una prova de nivell mundial que es disputarà al voltant de la comarca de l’Anoia, gràcies al esforç i treball de Moto Club Igualada, que coincidint amb l’any del seu 50è aniversari, afronta el repte que suposa estar al capdavant d’una prova internacional del motor, en una modalitat tant complexa en quan a organització com és l’Enduro.

Entre els favorits destacarà presència de pilots com Ivan Cervantes, Xavier Galindo, Oriol Mena o Cristobal Guerrero… que hauràn de fer front als altres especialistes de la modalitat com son Mika Ahola, Juha Salminen, Jonny Aubert o Samuli Aro… un espectacle que cap pilot ni afeccionat al món del motor es voldrà perdre; entre ells un dels pilots “mundialistes” del Motoclub igualada com el jove Armand Monleón o Jordi Viladoms que encara que competeix en una categoria diferent com són els Raids, farà tot el possible per disputar la cursa. Tot i que no ha confirmat encara la seva presencia, si la seva agenda i compromisos esportius l’hi permeten, el pilot igualadí del l’equip KTM-Repsol, tampoc es voldrà perdre la possibilitat de participar en una prova del mundial d’Enduro que per primera vegada serà acollida a la comarca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.