“HOTEL CIUTAT D’IGUALADA” nou col·laborador de Moto Club Igualada al Mundial d’Enduro

L’Hotel Ciutat d’Igualada, s’ha convertit en un dels col·laboradors de Moto Club Igualada per al mundial d’Enduro, cursa que es celebrarà a la nostre comarca els propers dies 27, 28 i 29 de Març. I així ho han confirmat amb la signatura del conveni, per part del Director de l’hotel “Ciutat d’Igualada” el Sr. Miquel Peña i pel president de Moto Club Igualada, el sr. Jordi Boria.

Miquel Peña (Hotel Ciutat Igualada) i Jordi Boria (president del Moto Club Igualada)

Miquel Peña (Hotel Ciutat Igualada) i Jordi Boria (president del Moto Club Igualada)

L’Hotel Ciutat d’Igualada, és una de les ofertes hoteleres més complertes de la nostre ciutat, de gran qualitat tan en servei (4 estrelles), gastronomia i amb una magnífica situació a prop del centre de la ciutat, però amb gran facilitat d’accés per als seus clients.

Hotel ciutat d’Igualada a estat un col·laborador habitual de Moto Club Igualada en diverses curses i en aquesta ocasió també a fet costat a l’entitat, davant una cursa tan rellevant per al club i la comarca com serà la disputa del Mundial d’Enduro el proper mes de Març.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.