Moto Club Igualada ultima els detalls del recorregut del Campionat del Món d’Enduro

La prova es celebrarà els propers díes 28 i 29 de març

Durant aquest mes de febrer l’equip del Moto Club Igualada ha estat ultimant els detalls del recorregut de la prova puntuable per al Campionat del Món d’Enduro que es celebrarà a Igualada els propers díes 28 i 29 de març.

La prova, que compte amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, tindrà com a sortida la plaça de Cal Font des d’on els participants iniciaran un recorregut de 65,1 km pels municipis d’Ódena, Rubió, Copons, Jorba, Argençola, Sant Martí de Tous i Santa Margarida de Montbui al qual s’hauran de donar 3 voltes cada un dels 2 dies que dura la cursa, sumant un total de 390,6 km.

Entre aquest recorregut, els pilots s’hi trobaran 3 proves especials cronometrades per volta, la primera de les qual serà una “Extrem” que s’ubicarà a l’Avinguda Catalunya d’Igualada.

La segona especial, la ubicació de la qual no es donarà a conèixer fins 48 hores abans d’iniciar-se la prova, serà un “Tram cronometrat en línia“, de 4,8 kms.

La darrera de les proves especials serà una “Crono“, prova de motocròs de 6 km que es disputarà a la Finca d’Aubareda a Sant Martí de Tous.

La novetat d’aquesta temporada serà que la primera prova especial cronometrada es disputarà el divendres al vespre. Els pilots, un cop hagin completat les verificacions técniques que es duran a terme a la Plaça de Cal Font el divendres dia 27 des de les 14:00 a les 17:00, iniciaran una volta que els portarà a l’avinguda Catalunya on, des de les 19:30, es disputarà la primera prova cronometrada.

El pàdoc de pilots serà l’Avinguda Catalunya

El centre neuràlgic de la prova serà l’avinguda Catalunya, des de la carretera de Manresa fins el carrer Lleida, que és on els equips participants muntaran les seves estructures a partir del dimecres dia 25. A més de ser el pàdoc de pilots, serà durant la cursa, el punt d’assistència dels pilots .

L’oficina de cursa, sala de premsa, secretaria i punt d’informació s’ubicaran a les instalacions del que va ser l’Ajuntament d’Igualada provisional.

BMW contra KTM

El Campionat del Món d’Enduro d’enguany es centrarà en la lluita entre l’escuderia que ha dominat durant els darrers anys el panorama endurístic internacional, KTM i un nou i reforçat equip BMW que comptarà en les seves files als dos millors pilots dels darrers anys: Juha Salaminen i David Knigh. Davant d’ells el pilot de Tarragona Ivan Cervantes, campió del món els anys 2005, 2006 i 2007, i guanyador del la Copa del Món d’Enduro Indoor d’enguany és la carta més sólida de l’equip austríac.

Moto Club Igualada ultima els detalls del recorregut del Campionat del Món d'Enduro

Moto Club Igualada ultima els detalls del recorregut del Campionat del Món d'Enduro

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.