Èxit al Trial d’Igualada

Aquest cap de setmana s’ha disputat amb molt bona nota el Trial d’Igualada a Parc Motor Castellolí organitzat per Moto Club Igualada. El nivell establert per part de l’organitzador va fer gaudir de valen la seixantena llarga de pilots que es van reunir per disputar la prova inaugural del Campionat de Catalunya de Trial Open. Tot i que coincidia amb l’europeu, la participació va ser bona i amb representació local. Un total de 8 categories van prendre part en una cursa guanyada per Xavier Foj en Base, Sofia Pedrosa en Fèmines Base, Jose Marcos a Open, Elisabet Solera a Fèmines Open,Oriol Noguera a Promo 125, Santi Serra a Master, Pol Tarrés a Màster 125, i Carles Traviesa a Elit. Per part del Moto Club Igualada van disputar la cursa Bernat Bassas fent 6è a Base, Julio Bernaus fent 6è a Open i Ramon Gassó fent 7è també a Open.

Els corredors al final de la jornada es mostraven molt satisfets tan pel traçat, accessos, zones i personal humà. D’aquesta manera el Moto Club Igualada demostra una vegada més que no hi ha cap repte impossible per a aquesta entitat, sent actualment gairebé l’únic club que organitza curses de més disciplines esportives del motor de l’estat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.