Basols-Mercader lluiten pel Sub-Campionat del CERT

Josep Basols i Jordi Mercader, equip del Moto Club Igualada, aconsegueixen el seu tercer segon lloc en una cursa del Campionat d’Espanya de Ral.lis de Terra 2016, el CERT, concretament al passat Ral.li Critèrium de Màlaga, disputat els dies 21 i 22 d’Octubre.

El Pilot de MC Racing, que a mes aconsegueix un quart podi consecutiu en el que ha sigut el seu retorn a la Competició, va realitzar 5 de 9 possibles scratx als trams cronometrats i va lluitar per la victòria durant tota la primera meitat de la cursa. Josep, que cada cop es mostra mes adaptat al seu Citroën DS3 R5, es mostrava molt content del funcionament del seu vehicle i de tot l’Equip, i es que l’Igualadí amb aquest resultat pot aconseguir el Sub-Campionat d’Espanya de la Especialitat, gran gesta tenint en compte que Basols-Mercader han començat la seva participació al Campionat a partir de la 4ª cursa.

De nou Alex Villanueva aconsegueix la victòria en una cursa del CERT, finalitzant el segon bucle amb vint-i-tres  segons de renda sobre Basols i quaranta sobre Manuel Mora, que va finalitzar tercer i va marcar el seu primer scratx al Nacional de Terra en la sisena especial.

Pel que fa al Grup N, on també participa un Equip amb un copilot Igualadí, el format per Eduard Forés i David Usón, el piloto extremeny David Quijada ha aconseguit la victòria, mentre que Eduard Forés, que venia de vèncer tant al Ral.li de Cervera como en el Rallye Norte de Extremadura, ha finalitzat en segona posició superant a Gorka Eizmendi. Amb aquest resultat Forés-Usón, amb Mitsubishi Lancer Evo X, encara mantenen les opcions de guanyar el Campionat a Pozoblanco, a Cordoba, tot i que per culminar-ho haurien de finalitzar la cursa liderant la classificació del Grup N i esperar un abandonament de Eizmendi. Qualsevol altre resultat donaria el títol automàticament al pilot Vasc.

El propers 25 i 26 de Novembre podrem esbrinar com finalitza aquest emocionant Campionat d’Espanya de Ral.lis de Terra.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

 

L'Equip Mc Racing al Podi de Màlaga

L’Equip Mc Racing al Podi de Màlaga

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.