Xavier Bargalló i Alfons Margarit vencedors del Trial 4×4 d’Avià

El passat cap de setmana es va disputar a Avià la prova inaugural del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 amb la disputa del Trial 4×4 d’Avià, que arribava a la seva tercera edició. La cita va reunir un bon nombre d’aficionats que van voler gaudir de l’evolució i destresa dels participants.

La cursa, organitzada per Amics del Motor d’Avià, es composava de deu zones diferents amb desnivells i dificultat que van posar a prova l’habilitat i enginy dels pilots.

La victòria absoluta en la categoria de Sèrie Millorats va ser per l’equip del Moto club Igualada format per  Xavier Bargalló, amb un Land Rover Defender, i el seu motxiller Alfons Margarit. Tot i ser penalitzat amb deu punts per retard en una de les zones, es va classificar primer gràcies a un recorregut molt regular, sumant 67 punts de penalització. Un triomf que suposa una bona injecció de moral després de que el de Capellades va deixar la competició l’any passat a mitja temporada.

Florenci Rius es va classificar en segona posició, amb un Range Rover 2.8. L’actual campió de Catalunya va signar una targeta amb 81 punts de penalització.

El tercer calaix del podi va ser per a Agustí Ros, amb un Mercedes G D300, que va acabar el recorregut amb un total de 101 punts de penalització.

En la categoria d’Iniciació, la victòria va ser per a Adrià González, amb un Suzuki Samurai. González seguit de Miquel Hernández i de Martí Tubau que completava el Podi final.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 tindrà lloc l’1 de maig a Castellbisbal.

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Font i Fotografies, Canal FCA.

Xavier i Alfons a la zona numero 5

Bargalló (a la dreta) i Margarit (esquerra) al podi com a primers classificats

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.