Monleón s’endú la victoria a la 1a prova del Nacional de Ralli TT

Aquest cap de setmana es va disputar a Siete Aguas la primera cursa del nacional de ralli TT, on el pilot Armand Monleón es va imposar en les dues jornades de competició.

La nova normativa del campionat elimina la pròleg, es dobles les jornades de competició i el mes important, l’ordre de sortida de la especial es determina a partir de la ultima jornada disputada.

L’Armand va obrir la pista la primera etapa de l’any. Motodes va preparar una jornada amb molta navegació, però el pilot del Moto Club Igualada va imposar un bon ritme des de l’inici, concentrat en el roadbook i traient uns valuosos segons als seus rivals.

A la segona jornada, el roadbook era mes ràpid, per això era important no cometre errors de navegació i no fallar en cap de les indicacions. En paraules de l’Armand “Estic molt satisfet amb el feeling de tot el cap de setmana. Em treballat dur durant la pre-temporada per arribar a un bon nivell. Aprofito per donar les gracies a tots els que fan possible aquest projecte, especialment aquells esponsors que temporada darrera temporada em donen el seu suport incondicional”

Marxem de Valencia amb el liderat provisional del campionat i amb moltes ganes de treballar per preparar la següent cita de Lorca.

Moto Club Igualada

 

armand1

Niki Martinez

armand2

Pepe Sanchis

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.