IX Ral.li Open d’Avià: Morros finalitza al “top ten”

El passat dissabte dia 13 de setembre es va disputar la novena edició del Ral.li amb seu a Avià i puntuable per la Copa Catalana de Ral·lis d’Asfalt amb coeficient 6, per l’Open Bridgestone de Ral·lis i pel Campionat de Catalunya de Regularitat. Organitzat per l’escuderia Amics del Motor d’Avià els del Berguedà enguany van poder arreplegar 52 equips provinents d’arreu del País. El recorregut constava de 7 trams d’especials 3 dels quals eren diferents, amb un total d’uns 60,14 kms cronometats.

Albert Orriols i Manel Muñoz van ser els clars dominadors de la cursa adjudicant-se el millor temps en la totalitat dels trams amb el seu Porsche 911 GT3 Cup Rallye. L’Equip format per Martinez-Larrosa, amb BMW 320 E30, van ser els segons classificats a 1 minut 46 segons d’Orriols , seguits de Borrellas-Sunyé, clars coneixedors de la zona, que amb el seu Mitsubishi Lancer Evo VII van finalitzar tercers a poc mes de 1’52”.

Joan Morros i Carles Planell, equip del Moto Club Igualada, van quallar una de les millors actuacions d’aquesta temporada 2014 , finalitzant amb el seu Volkswagen Golf GTI en la 10ª posició absoluta i 2ons del Grup HL, en una cursa on l’Odenenc Morros va demostrar la seva conducció sobre les sinuoses carreteres Berguedanes arribant fins i tot a assolir un 8è scratch a l’últim tram del dia “Cal Rosal”.

Des del Moto Club Igualada animem a l’Equip Igualadí a seguir amb la mateixa progressió en la resta de la temporada.

La propera cursa que puntuarà per la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt serà el Ral.li de Valls previst pel proper 11 d’Octubre.