Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a Calldetenes

El passat diumenge dia 28 de setembre es va disputar la penúltima prova de la temporada del Campionat de Trial 4×4 celebrada en aquesta ocasió a la població Osonenca de Calldetenes. Organitzada pel Grup 4×4 d’Osona, la prova reunia 10 equips dividits en els dos grups segons la seva preparació. La cita osonenca va reunir un bon grapat d’afeccionats, tònica molt habitual durant tota la Temporada 2014.

En el Grup A reservat per a vehicles de sèrie, el triomf va ser per a Dani Codina, que amb un Jeep Wrangler, aconsegueix d’aquesta manera empatar a punts nets al Campionat amb l’Anna Emilio, que en aquesta ocasió va ser segona amb el seu Mercedes G a nomes un punt de Codina. Aquest fet fa que el Campionat es decideixi a l’ultima proba de la Temporada, fruit de la igualtat i competitivitat que existeix en aquest Esport.

En la categoria del grup B, Florenci Rius amb un Range Rover V8 va ser el clar vencedor amb 51 punts, conservant així la seva primera posició al Campionat de Catalunya dels vehicles preparats, però seguit molt de prop (nomes els separen 6 punts) del pilot del Moto Club Igualada Xavier Bargalló i el seu motxiller Alfons Margarit, que amb el seu Defender 90 van ser segons a Calldetenes amb 81 punts. Bargalló va patir un “fiasco” a una de les zones fruit d’una semi-volcada sense conseqüències però que li va fe perdre un grapat de punts molt valuosos que el van apartar de la victòria.

El tercer classificat fou l’Agustí Ros, amb Mercedes G, que va finalitzar la cursa amb 90 punts.

Bargalló i Rius també es juguen el Campionat en l’ultima proba de Trial 4×4 a Muntanyola prevista pel 10 d’Octubre.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Grup 4×4 d’Osona

 

 

Xavier Bargalló en una de les espectaculars zones

Xavier Bargalló en una de les espectaculars zones

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari